Telenor добави услуга за електронни книги

Bookmate – услуга за четене и слушане на електронни книги и подкасти e новото допълнение към дигиталните предложения на Теленор. Със старта на му за абонатите на оператора, започва и предлагането на на книги на български език. В момента такива са над 100, а до шест месеца броят им се очаква да надмине 300.

Bookmate може да се ползва чрез мобилно приложение за iOS и Android за смартфони и таблети. Услугата позволява потребителите да създават лични колекции от книги и цитати и бележки към тях, които да споделят с други потребители. Няма ограничение в броя на изслушаните или прочетени книги.

Услугата може да се активира чрез включването ѝ в позиция за дигитална услуга от план Тотал+ или като допълнителен пакет на цена от 8,99 лв. на месец, като всеки нов потребител на услугата може да я изпробва безплатно за един месец. Цената през вторите 12 месеца от договора на абонатите на Тотал+, които включат Bookmate в позиция за дигитална услуга, е 6,99 лв.

Абонатите на плановете Тотал+, в които e включен достъп до дигитални услуги, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират най-новата версия на приложението.
още по темата

Vivacom подарява мобилен интернет за уикендите през декември

Клиентите на телекома могат да получат 5000 MB безплатен интернет
29.11.2019 / 01:43

Музикална платформа Tidal стъпва в България с Vivacom

Tidal дава достъп до 60 милиона песни и 250 хиляди видеа
10.09.2019 / 02:59

Българи създадоха първата интерактивна книга със загадки

Тя е достъпна безплатно под формата на приложение за Android и iOS
21.06.2019 / 02:19

Теленор представи нови "модулни" тарифи

Новите планове Тотал+ предлагат включен трафик за популярни приложения
28.05.2019 / 11:37
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.