Apple отново пуска ъпдейт за iOS 13

Този път целта е да се оправи проблемът с приложенията, работещи на заден фон
Apple пусна нов ъпдейт iOS 13.2.2 (заедно със съответния ъпдейт за iPadOS), който ще спира бързото затваряне на приложенията, работещи на заден фон, пише Engadget. С други думи всичко трябва да изглежда по същия начин, както преди актуализацията с 13.2. Всъщност това ще бъде много полезно за онези, които обичат да вършат няколко неща едновременно, но не искат да изгубят напредъка си в някоя игра или социален статус, като превключат за момент.

Версията 13.2.2 е поредният ъпдейт, който се наложи да бъде пуснат след излизането на iOS 13. Това очевидно не е най-добрата операционна система за телефони на Apple и не е особено успокоително, че нещо толкова просто може да се счупи. Все пак е добре, че актуализациите идват бързо и можем само да се надяваме, че за в бъдеще ще са необходими по-малко поправки.

Освен неочакваното затваряне на приложенията, когато работят на заден фон iOS 13.2.2 ще поправи още няколко бъга, включително проблема с временната загуба на обхват след обаждане и временната недостъпност на клетъчните данни.
още по темата

iOS 13 затвърждава тенденцията за високи нива на актуализирани iPhone

Само за месец 55% от апаратите, пуснати на пазара в последната една година, са с най-новата версия на мобилната оперционна система на Apple
17.10.2019 / 01:53

Apple ще представи умни очила през 2020 г.?

Според анализатор компанията възнамерява скоро да започне тяхното производство
10.10.2019 / 06:24
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.