Музикална платформа Tidal стъпва в България с Vivacom

Tidal дава достъп до 60 милиона песни и 250 хиляди видеа
Глобалната музикална и развлекателна стрийминг платформа Tidal вече е достъпна в България за клиенти на Vivacom. Потребителите на планове Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ ще могат да слушат безплатно 60 милиона песни с високо качество, без реклами, както и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти, моменти зад кулисите и албуми, които липсват в други подобни апликации.

Потребителите на iOS могат да се регистрират тук, а тези на Android могат да го направят директно чрез приложението на Tidal. От Vivacom подчертават, че приложенията не няма да черпят от включените в плана мегабайти на висока скорост до края на годината.

Музикалната платформа, създадена директно от артисти по целия свят като Jay-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други свързва феновете и изпълнители чрез уникални преживявания като лайв концерти в "TIDAL X", нови известни изпълнители в Tidal Rising и специално създадени от световноизвестни музикални звезди плейлисти.

Tidal разполага и с каталог от песни и албуми на български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на своите по-стари любими песни само чрез едно докосване на бутон.

С партньорството си с Tidal Vivacom вече също разполага с музикална стрийминг услуга. Другите два оператора от известно време имат подобни предложения. Telenor си партнира с платформата Deezer, а A1 има своя собствена – Xplore Music.
още по темата

Нова услуга на A1 дава достъп до пресни хитови заглавия от големия екран

Тя се казва Видеотека и предлага достъп до филми на известни холивудски студия, месеци след техните кино премиери
28.11.2019 / 10:31

Вземете PS 4 Pro 1ТВ или PS 4 Slim 1ТВ в комплект с FIFA 20 от А1

Пакетите идва 14-дневен PS Plus абонамент и пакета FIFA Ultimate Team
30.09.2019 / 02:51
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.