AMD пусна първите драйвери за процесори Ryzen с вграден графичен чип Vega

Драйверите ще гарантират стабилна и надеждна работа, което е потвърдено от многобройни тестове
AMD обяви поддръжката на чиповете Ryzen с вградена Radeon Vega графична подсистема в своя програмен пакет Radeon Software Adrenalin 2019 Edition. Както бе обявено в презентацията на д-р Лиса Су, президент и СЕО на AMD, по време на CES 2019, AMD предлага допълнителна поддръжка за процесорите Ryzen с Radeon Vega графика чрез публикации за драйвери на AMD.com. Radeon Software Adrenaline осигурява оптимизации за бърз гейминг, и освен това поддържа очакваните в скоро време игрови заглавия.

Драйверите ще гарантират стабилна и надеждна работа, което е потвърдено от многобройни тестове за качество с приложения на трети страни, като всички ноутбуци и настолни РС с Ryzen процесори с Radeon Vega графика ще се поддържат с Radeon Settings в Radeon Software. Radeon Settings е приложение от типа "една спирка", с помощта на което се конфигурират всички графични настройки, правят се проверки за актуализации и се изпраща обратна връзка към AMD. С негова помощ се осигурява оптимална работа при подходящите настройки за възпроизвеждане на видео и гейминг според персоналните предпочитания.

AMD също така заявява, че нейният отдел за обслужване на клиенти (Customer Care) е готов да окаже техническа помощ и осигури отстраняване на проблеми. За да се обърнат към това поделение на компанията, потребителите могат да използват линка www.amd.com/report.
още по темата

AMD с демонстрация на FreeSync 2

Приложението "тежи" 5,4GB и не е предвидено да бъде бенчмарк
28.02.2019 / 05:13

AMD подготвя серия 7-нанометрови процесори

Ryzen 3000 идва с по-добра производителност и цени от предложенията на Intel
09.01.2019 / 04:08

Нови чипове на AMD идват с 25% повече производителност

Изтече информация за Ryzen 3000 мобилни процесори
17.12.2018 / 01:07
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.