Microsoft Office най-накрая е достъпен в Mac App Store

Това включва приложения като Word, Excel, Powerpoint и Outlook
Както обещаха от Apple миналата година, от днес Office 365 на Microsoft най-накрая е достъпен в Mac App Store. Едва ли има нещо, което да ви изненада: цялата колекция от приложения, включително Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote и OneDrive, могат да се купят само с няколко клика. Освен това можете да се абонирате за Office 365 от самите приложения. Трябва да се отбележи, че за първи път Apple предлага комплексен софтуер в своя магазин, което е изненадващо късно, имайки предвид, че компанията помогна да се популяризира идеята за централизирано сваляне на софтуер.

Досега единственият начин да си купите Office 365 на Mac беше директно от Microsoft (OneNote беше достъпен в магазина отделно). Софтуерният гигант все пак успяваше да направи версиите на Office за Mac уникални с функции като Dark Mode и Continuity Camera, която ви позволява бързо да пренасяте своите изображения от iOS устройства.

Можете да тествате Office 365 безплатно в продължение на месец или да платите 70 долара за година. За 100 долара на година можете да се сдобиете с обновената Home версия, която обхваща шестима потребители. Тази оферта изглежда и по-изгодна като се има предвид, че получавате допълнително 1 TB в Onedrive и 60 минути на месец разговори в Skype за всеки потребител.
още по темата

Какво се случва, когато абонаментът ви за Office 365 изтече?

Приложенията и данните не изчезват веднага
18.02.2019 / 04:44

Apple работи по 3D камери, използващи лазер

Подобренията може би ще бъдат представени в iPhone през 2020
31.01.2019 / 11:13

Microsoft ще доставя шлемове за добавена реалност на армията на САЩ

Военните HoloLens устройства ще предлагат нощно виждане и ще следят жизнените показатели на войника
23.01.2019 / 04:24

Тази година Microsoft спира поддръжката на Windows 10 Mobile

След 10 декември няма да има повече софтуерни ъпдейти
21.01.2019 / 01:46

Игри в App Store комуникират с известен сървър за злонамерен софтуер

Самите приложения изглеждат безвредни, но са заредени с реклами, които е възможно да бъдат използвани в ущърб на потребителите
07.01.2019 / 01:44
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.