Xiaomi изтри анкета, в която хората предпочетоха Android One пред техния MIUI


Несъмнено устройствата на Xiaomi печелят сърцата на потребителите. Китайската компания предлага удачни смартфони на добри цени. Нейният интерфейс MIUI обаче явно не е любимец на публиката. Вероятно затова базираният на “чист” Andoid смартфон Mi A1 обра овациите…


Преди няколко дни Xiaomi проведе анкета в Twitter, в която запита последователите си дали предпочитат MIUI или Android One. Според Android Police над 14 700 са взели участие в допитването, като 57 на сто от тях са дали гласа си за “чистата” версия на операционната система. 

По-интересното обаче е друго – Xiaomi изтриха анкетата без дадат никакво обяснение.

Както отбелязват от Android Police, имайки предвид факта, че въпросът е достигнал предимно до фенове на китайската компания, резултатите от него дават повод за размисъл. В компанията със сигурност за забелязали позитивните ревюта и отзиви за техния Android One смартфон.

Вероятно е резонно да си зададем въпроса дали можем да очакваме още такива устройства от компанията. Наскоро в интернет изтече информация за задаващия се модел Mi 6X. Неговият предшественик (5X) бе взет за основа на споменатия Mi A1 и затова ние се запитахме дали на хоризонта се задава A2.


Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.