Официално приложение дава възможност за гледане на YouTube видеа офлайн… но само в Азия

Случвало ли ви се е да искате да си валите някое видео от YouTube? За колекцията, за гледане по-късно, за по-лесно споделяне… Досега услугата официално не предлагаше такавава възможност. Ако сте в България тя все още не го предлага, но някои държави в Азия получиха достъп до новото приложение YouTube Go. 

Софтуерът на Google позволява записване на видеа например на SD карта и да се споделя през Bluetooth. Очевидно чрез него компанията адресира развиващи се пазари, където потребителите са по-внимателни с мегабайтите си и където мобилната връзка може да не е достатъчно качествена.

Редно е да се отбележи, че услугата все пак изисква наличие на някаква интернет връзка. Според Google тя е необходима за проверка с цел сигурност.

Също така приложението дава възможност за сваляне на видеа с ниско качество. Налице са три опции – basic и standard и high quality, като първата прилича на 144p, втората – на 360p, a третата – на 480p.

Софтуерът беше в бета тест от септамври миналата година, като вече е налице финалната му версия. Тя обаче е достъпна само в някои държави в Азия. Ако все пак искате да го изпробвате, можете да си свалите APK-то му от тук.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.