Новите NVIDIA Game Ready драйвери за Tekken 7 и Star Trek: Bridge Crew

Tekken 7, която е задвижвана от Unreal Engine 4, е първата игра от поредицата, която се разпространява и за PC

Вчера 22.05, NVIDIA пусна новия си пакет Game Ready драйвери, които са оптимизирани специално за две предстоящи гейм заглавия: Tekken 7 и Star Trek: Bridge Crew.

Новата версия е под номер 382.33 и освен гореспоменатите оптимизации включва още решения на няколко проблема, които бяха пренесени от предходните драйвери. Един от тях е проблем с Windows Store, който не се отваря при включен 3D Vision, премахнати са накъсвания при игра на Prey 2, възможно е да вкарате в спящ режим система с extended монитори и е премахнат синият екран, който се появява при връщане от спящ режим.

Все още остават неразрешени 16 познати проблема в Windows 10, както и един такъв при Windows 7, който е свързан с Battlefield 1.

Tekken 7, която е задвижвана от Unreal Engine 4, е първата игра от поредицата, която се разпространява и за PC. Star Trek: Bridge Crew идва от разработчика Red Storm Entertainment и ще бъде пусната на 30 май, а Tekken 7 се очаква на 2 юни.

 Новите GeForce Game Ready 382.33 драйвери се разпространяват през GeForce Experience приложението или могат да бъдат свалени ръчно от сайта на компанията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.