Windows 10 обновлението Creators Update вече е достъпно за сваляне

Всъщност достъпни за сваляне са 32-и 64-битовите версии на изданието с номер 15063 на Windows 10, но, макар да няма официално потвърждение от Microsoft, информирани за плановете на компанията източници твърдят, че именно то носи статус RTM и олицетворява финалния изглед на обновлението.

Повечето редови потребители на Windows 10 сигурно няма да имат нищо против да изчакат още седмица-две до официалното пускане на очакваното ОС обновление Creators Update, но сигурно има и по-нетърпеливи, които биха искали да изпробват новостите в този ъпдейт възможно най-скоро. Е, те сигурно ще се радват да научат, че от Microsoft им дават тази възможност още преди официалния старт на софтуера.

Тя идва под формата на два инсталируеми дискови образа, забелязани от онлайн ресурса Neowin. Те всъщност дават достъп до 32-и 64-битовите версии на изданието с номер 15063 на Windows 10, но, макар да няма официално потвърждение от Microsoft, информирани за плановете на компанията източници твърдят, че именно то носи статус RTM (Release to Manufacturing) и олицетворява финалния изглед на обновлението.

Официалното представяне на обновлението Windows 10 Creators Update се очаква в началото на следващия месец, като се предполага, че датата за начало на разпространението му ще е 11 април. Ако обаче нямате търпение да чаката дотогава, можете да си свалите съответния Windows 10 v.15063 набор, като ползвате следните линкове:

Инсталирането става по обичания начин: монтирате образа, така че да го виждате като устройство за съхранение в Windows 10 Explorer, и от него стартирате изпълняемия файл setup.exe. Разбира се, можете да си запишете образа и на оптичен диск или флашка с оглед на евентуални бъдещи нужди от „чиста“ инсталация.Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.