Новият ABBYY FineReader 14 вече може да сравнява документи

Всъщност функцията за сравнение на документи и подобрената поддръжка на PDF са само част от подобренията в новата версия 14 на OCR софтуера FineReader, която позволява редактиране, конвертиране, коментиране и сравняване на документи с помощта на само едно универсално приложение.

За хората, на които често им се налага да работят с дигитализирани копия на документи и/или да конвертират PDF файлове в други формати, OCR софтуерът FineReader обикновено е пръв помощник. А с новата версия 14 на приложението той най-вероятно ще стане и още по-полезен, тъй като съдържа редица подобрения.

Новият FineReader 14 съчетава в себе си модерна технология за оптично разпознаване на текст, разширени възможности за работа с PDF-файлове и функция за сравняване на документи. С обновената версия бизнес професионалистите всъщност могат лесно да управляват и изпълняват всички видове ежедневни задачи – редактиране, конвертиране, коментиране и сравняване на документи, като използват само едно интуитивно приложение.


Новият ABBYY FineReader 14 вече може да сравнява документи

© PCWorld България, pcworld

Сред новите и усъвършенствани възможности на FineReader 14 разработчиците отбелязват следните няколко акцента:

 • Конвертиране с висока точност на PDF файлове и сканирани копия във формати, позволяващи обработка: Подобренията в OCR технологията на ABBYY осигуряват отлични резултати за конвертиране на сканирани копия и PDF файлове в цифрови формати, позволяващи редактиране и търсене, като Word, Excel, PowerPoit, PDF. Версия 14 запазва всички оригинални функции, с които е известен FineReader, като разширени OCR възможности и автоматизирано преобразуване;


  Новият ABBYY FineReader 14 вече може да сравнява документи

  © PCWorld България, pcworld

 • Редактиране на PDF и съвместна работа: FineReader 14 е мултифункционално решение за работа с PDF файлове и сканирани копия, с вградени разширени инструменти за редактиране и съвместна работа за управление на страници, редактиране на съдържание, преглеждане, коментиране,търсене, попълване на формуляри, подписване и защита на файлове.
 • Сравнение на документи в различни формати: Изцяло новата функция за сравняване на документи открива и маркира всички съответни промени в текста между две версии на един и същ документ, независимо дали форматът им е PDF, Word, JPG или друг, например сравняване на сканирано копие и цифров оригинал. 


  Новият ABBYY FineReader 14 вече може да сравнява документи

  © PCWorld България, pcworld

 • Интеграция на OCR в  средствата за обработка на PDF документи: Функцията за автоматично оптично разпознаване на  PDF-файлове ще бъде особено полезна на специалистите, които ежедневно работят с цифрови или сканирани  документи в този формат; 
 • Поддръжка на над 190 езика за разпознаване на текст:  Новата версия поддържа разпознаване на текст на повече от 190 езика, включително някои трудни за дигитализиране езици като иврит, арабски, корейски, китайски ияпонски. Той включва и поддръжка на прости математически формули и на фонетична транскрипция на английски език.


  Новият ABBYY FineReader 14 вече може да сравнява документи

  © PCWorld България, pcworld

OCR пакетът ABBYY FineReader 14 е достъпен в три версии (Standard, Corporate и Enterprise). Ориентировъчната цена на базовата версия FineReader 14 Standard (в която се поддържа преобразуване на PDF-файлове и сканирани документи, редактиране и коментиране на PDF) е €199. По-функционалното Corporate издание (което добавя сравнение на документи и автоматично конвертиране) е оценено на оценивается в €299. Най-функционалната версия Enterprise (поддържаща и разширена автоматизация) струва вече €499. Още информация за новото приложение на  ABBYY могат да се намерят на официалния продуктов сайт.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.