ERP Academy ще среща бизнеса на поредица от събития в цяла България

ERP Academy започва поредица от срещи с бизнеса в цяла България, като първата от тях ще е в Бургас утре, 10 ноември. Целта на срещите е се представят на местните предприемачи с новите тенденции в областта на системите за управление на бизнеса, а на студентите и академичната общност - перспективите за реализация в този бързо развиващ се технологичен сегмент.

Изучаването на системите за управление на бизнеса вече е част от модерното технологично образование в някои висши учебни заведения у нас, но подобно на много други този технологичен сегмент също се развива доста бързо. Това налага редовно запознаване с ERP тенденциите за всички заинтересовани – били те студенти или бизнес организации. За да улесни този процес, обединението на българските компании за бизнес софтуер ERP Academy започва поредица от срещи с местните бизнес общности в цяла България.

Обиколката ще започне със събитие в Бургас, което ще се проведе утре, 30 ноември, по покана на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“. Партньори ще бъдат също Община Бургас, Бургаският свободен университет, КРИБ – Бургас, компанията SUTHERLAND и др. Темата на форума, в който ще се включат някои от водещите български софтуерни специалисти, е „Бизнес и ИТ. Нови възможности“. На него ще присъстват инвеститори от страната и от морския град, представители на местната власт, браншови камари, бизнес организации, студенти и медии.

Повече информация за програмата на събитието в гр. Бургас е достъпна на ето този сайт, където може да бъде направена и безплатна регистрация за участие в него.


ERP Academy ще среща бизнеса на поредица от събития в цяла България

© PCWorld България, pcworld

„След успешното развитие на академията в София и след прекрасните отзиви от първото ни събитие в Пловдив, решихме да организираме поредица от форуми в повечето големи български градове. Целта ни е да запознаем местните предприемачи с новите тенденции в областта на системите за управление на бизнеса, както и да представим на студентите и академичната общност перспективите за реализация в този бързо – развиващ се технологичен подсегмент. След Бургас, планираме събития в Свищов, Враца, Варна и други български градове“, разказа още Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Припомняме, че организацията беше създадена от фирмите от сегмента на системите за управление на бизнеса с цел да подпомогне подготвянето на повече нови кадри в сектора. Тя вече стартира съвместно с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) първата магистърска програма и първата бакалавърска програма в областта на бизнес софтуера, както и поредица от курсове и други инициативи.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.