Ще можем да рисуваме в три измерения с новия Paint за Windows 10

Въпреки че все още няма официален анонс, Microsoft определено работи над нова версия на приложението Paint за Windows 10. За това свидетелства преждевременно изтекло в Мрежата видео, което изглежда доста впечатляващо.

Заслужено или не, през годините Windows pприложението Paint рядко ставаше „главен герой“ в новинарските емисии. За почитателите му, а и за всички, които обичат да рисуват на компютъра, това може би изглежда като несправедливост на фона на относително честите и гръмки обновления на фирмение Office пакет например. Е, в Microsoft изглежда са решили да я коригират, защото разработчиците на компанията опрееделено коват нова версия на въпросното приложение, при това доста интересен.

За това свидетелства изтекло в Мрежата презентационно видео на новия Paint за Windows 10, което изглежда доста впечатляващо, въпреки, че официален анонс от Редмънд засега няма и очевидно става въпрос за преждевременна информационна утечка.

Предполага се, че приложението в момента се намира в етап „алфа“, което значи, че скоро може да стане достъпно за всички желаещи. А такива със сигурност ще има, защото новия Paint определено изглежда добре. Главно нововъведение в него е появата на възможност за работа с 3D фигури. Това позволява директно изобразяване на триизмерни обекти, както и оцветяването им със специални 3D четки. Впрочем, вижте сами:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.