Android 7.0 вероятно ще излезе на 22 август

По данни от два независими източника, новата Android 7.0 Nougat ще стане официално додтъпна само след броени дни – от понеделник, 22 август.

Собствениците на Android-базирани мобилни устройства вероятно очакват с интерес да разберат какво ще им донесе следващата мобилна операционна система на Google, но това чакане изглежда няма да продължи още дълго. По данни от два независими източника, новата Android 7.0 Nougat ще стане официално додтъпна само след броени дни – от 22 август.


Поне така твърди китайският телеком оператор Telus, който съобщава, че още следващия понеделник собствениците на апарати Nexus 5X и 6P ще получат новата версия на Android на своите смартфони. А тази информация може да се смята за достоверна, като се има предвид, че миналата година от компанията Telus пак информираха предварително за предстоящото обновление до Android 6.0 и се оказаха прави.

На 22 август новата Android Nougat ще стане достъпна и за някои притежатели на LG G5 в Южна Корея, гласи пък информацията от втория източник. LG няма право да раздава новите версии на Android преди официалния старт на системата, така че, ако този анонс не е някаква печатна грешка, то Android 7.0 действително ще излезе само след три дни.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.