Най-добрите мобилни приложения и игри за Android през 2015-а

Готова е традиционната годишна класация на Google Play, в която рейтингите тази година са формирани по региони и изцяло автоматично генерирани. Ето кои, според системата за рейтинги на онлайн магазина са най-добрите мобилни приложения и игри за Android през 2015-а.

Вече е традиция в навечерието на коледно-новогодишните празници Google да прави всевъзможни класации и списъци от тип “Най-доброто през годината”. Тези дни интернет компанията стана готова с класацията, съдържаща списъка с най-добрите продукти във фирмения онлайн магазин Google Play. За разлика от САЩ и повечето други европейски страни, където има победители във всички категории местното “лице” на магазина засега ни дава класации само за приложения и игри.

Както става ясно, рейтингите тази година са формирани по региони и са различни на различните места, Това обаче не променя кой знае колко цялостната картина, тъй като списъците очевидно са изцяло автоматично генерирани на базата на броя сваляния и системата за рейтинги, т.е. без участието на редакторите на Google Play.


Най-добрите мобилни приложения и игри за Android през 2015-а

© PCWorld България, pcworld

Както може да се види на представените скрийншоти, наборът от топ 20 приложения (Best Apps of 2015) за годината не представлява някакво велико откритие, макар че определението “най-добри” в случая определено е спорно за някои от програмите. Иначе в списъка попадат както проверени с времето хитове като Skype, SwiftKey и Nova Launcher, така и някои нови, излезли през 2015 г. програми като Google Photo и Microsoft Word.


Най-добрите мобилни приложения и игри за Android през 2015-а

© PCWorld България, pcworld

По отношение на игрите списъкът Best Games of 2015 е даден в по-разширен формат: под главния списък е направено разпределение по жанрове, където могат да се видят Топ 5 представителите съответно в Casual секцията, екшън заглавията, аркадните игри, стратегиите, приключенията и т.н. забавни предложения, сред които виждаме Need for Speed: No Limits, Fallout Shelter, Angry Birds 2, Lifeline, Mortal Kombat X и др.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.