Разширения за браузъра Edge – след няколко седмици

Поддръжката на разширения в браузъра Microsoft Edge ще бъде включена в състава на по-голям пакет обновления за Windows 10, наречен Threshold 2. Очаква се той да съдържа редица възможности, които по принцип е трябвало да бъдат част от финалната версия на Windows 10, но поради една или друга причина не са попаднали в нея.

Новият браузър на Microsoft определено ще направи всичко възможно да скъса със старите схващания за Internet Explorer. Това се отнася и за разширенията, които доскоро бяха ведва ли не мръсна дума, в програмите за сърфиране на корпорациата от Редмънт. Съвсем скоро обаче няма да е така – няколко информационни източника потвърждават, че в близките седмици Microsoft ще пусне обновена версия на браузъра Edge, която ще поддържа разширения.

Всъщност обновлението на браузъра ще бъде част от по-сериозен ъпдейт за операционната система Windows 10, известен под кодовото наименование Threshold 2. Според наличната информация, в неговия състав ще бъдат включени някои възможности, които по принцип е трябвало да бъдат част от финалната версия на Windows 10, но поради една или друга причина не са попаднали в нея.

Именно сред тези възможности са ново Skype приложение и поддръжката за разширения в браузъра Edge.

След излизането на пакета актуализации Threshold 2 се очаква Microsoft да се съсредоточи върху Redstone. Това е още по-голямо обновление за Windows 10, което по мащаби дори се сравнява с ъпдейта Windows 8.1 для Windows 8. Обновлението Redstone ще бъде пуснато през следващата година.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.