И застраховките вече могат да се обслужват през смартфона

УНИКА България пуска ново, безплатно мобилно приложение с потребителска и застрахователна информация. UNIQA 4U предоставя редица улеснения, като например подаване на претенция за обезщетение директно от мобилното устройство и навигация до най-близките здравни заведения, автосервизи и офиси на застрахователната компания.

След като вече можем да си поръчваме пица през мобилния телефон, няма причина да не можем да вършим и други полезни неща – включително такива, свързани със застраховките, които ни се налага да администрираме или събитията, които тези застраховки покриват. Именно това е целта на новото мобилно приложение, наречено UNIQA 4U. Както подсказва наименованието, то е създадено от застрахопвателната компания УНИКА, но може да се ползва от всички, които искат да им е по-лесно със застраховките.

Приложението UNIQA 4U осигурява  редица полезни функции – информация за текущите промоции на компанията, съвети при застрахователни събития, както и възможност за директно завеждане на щети през мобилното устройство. Освен застрахователна информация и удобства, UNIQA 4U осигурява и други ценни възможности. Сред тях е например бързият контакт с офис на УНИКА, лесна навигация до най-близките здравни заведения, автосервизи и други от партньорската мрежа, както и до офиси на компанията. Има дори секция „Здравен учител“, която съдържа съвети и препоръки за добро здраве и тонус, за здравословно хранене и движение.

Приложението е разработено за iOS и Android мобилни устройства и вече може да бъде изтеглено от AppStore и от Google Play. То не изисква регистрация и е безплатно за ползване от всички, независимо дали са клиенти на УНИКА или не.

Затова пък компанията дава на потребителите му 5% отстъпка от цената на полицата за нейните застрахователни продукти. Според официалната информация, отстъпките се активират със специален промо-код, генериран през приложението. Тези промоционални условия за потребителите на UNIQA 4U ще са валидни до края на февруари 2016 г.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.