Вече има Word, Excel и PowerPoint за Android телефони

Според Microsoft трите нови приложения ще осигуряват същото удобство за ползване като офис програмите за Android таблетите, но с напълно обновен дизайн за телефон.

Работата в движение не е чужда на съвременния човек, а от вчера тя става и още по-удобна с появата на нови Word, Excel и PowerPoint приложения за Android телефони. Те идват пет седмици, след като Microsoft представи предварителната телефонна версия на Office for Android и допълват останалите възможности, които Microsoft предоставя за Android платформата с мобилните програми Outlook, OneNote и OneDrive.

Според разработчиците, новите приложения надграждат досегашния опит с офис приложенията за Android таблети и осигуряват същото удобство за ползване като тях, но идват с напълно обновен дизайн, специално оптимизиран за телефони.


Вече има Word, Excel и PowerPoint за Android телефони

© PCWorld България, pcworld

В крайна сметка, тези нови Office приложения за Android телефон ще дадат възможност на потребителите лесно да създават, допълват или редактират документи в движение, олицетворявайки стремежа на създателите си “да направят възможно ползването на пълния набор от възможности на приложенията навсякъде и от всяко едно устройство”.


Вече има Word, Excel и PowerPoint за Android телефони

© PCWorld България, pcworld

Дали успяват в тази задача или не, разбира се, може да кажат само потребителите. По-важното е, че всеки, който желае вече може да си свали от Google Play новите приложения Word for Android, Excel for Android и PowerPoint for Android.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.