Telerik Platform-ата вече има и корпоративна версия

С новата версия на софтуерната платформа Telerik Platform, разработчици и бизнес потребители вече могат да създават свои мобилни приложения с минимално писане на код, твърдят от Telerik, a Progress Company.

Софтуерната компания Телерик продължава актуализациите на своята софтуерна платформа за разработка на мобилни приложения, която предлага от средата на миналата година. Най-прясното нововъведение е корпоративната версия на Telerik Platform, която по думите на компанията включва функционалности за създаване на мобилни приложения, изискващи минимално писане на допълнителен код.

Според официалната информация, Telerik Platform предоставя също и т.нар. мобилен бекенд като услуга (mBaaS) за улеснена интеграция и синхронизация на данните, както и решение за разработка на „native” приложения с JavaScript, които работят еднакво добре на всяка платформа.

Както става ясно, корпоративната версия на Telerik Platform идва с няколко нови компоненти. Ето кои са те накратко:

· Screen Builder – позволява на разработчици и бизнес потребители с технически профил заедно да създават мобилни приложения. Независимо от техническите им умения, потребителите могат да създават и конфигурират екрани, като използват набор от предварително дефинирани шаблони. Също така, те могат да достъпват корпоративни данни без да пишат допълнителен код. Решението позволява още бърза разработка на функционални хибридни и „native” мобилни приложения;

· AppManager LiveSync – предоставя на компаниите възможност в реално време да добавят нови функционалности и пускат обновени версии, без да минават през цялостния процес на одобрение на приложенията в app store. AppManager LiveSync работи с приложения, разработени за iOS, Google Play и Windows store.

· Analytics – осигурява възможност за анализ на потребителското поведение в реално време и директна интеграция на получената обратна връзка в процеса на разработка. Като предоставя персонализирани доклади и информационни табла (dashboards), решението осигурява достъп до нужната на ИТ мениджърите информация в удобно за тях време и формат.


Telerik Platform-ата вече има и корпоративна версия

© PCWorld България, pcworld

Повече информация за новата версия на Telerik Platform, има в корпроативната секция на фирмения уебсайт.  на компанията или се регистрирайте за безплатен уебинар на 9 юни от 18:00 ч. За запознаване с нейните функционални възможности компанията организаира и безплатен уебинар, който ще се проведе на 9 юни от 18:00 ч.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.