Топ мобилните приложения за Свети Валентин

Да, отново е онова време от годината, когато любовта се носи из въздуха. Влюбените си разменят подаръци, цветя, пожелания и всичко, което може да се окачестви като "романтично". Независимо дали сте сами или си имате половинка, целта на настоящия материал е да разнообрази празника с десетина от най-интересните и полезни мобилни приложения.Love Quotes (Android, iOS)

За съжаление, не всеки е способен да споделя чувствата си към любимите хора. За щастие, с това приложение, можете да изпращате множество романтични цитати. Love Quotes е идеален избор и за двата пола, а и можете да намерите доста идеи за онзи така важен текст на валентинката.Valentine Scanner (Android)

Очевидно е, че Valentine Scanner е приложение с чисто развлекателна цел. Вие и партньорът ви трябва да си сканирате палците и ще получите в резултат доколко сте съвместими. Не вярвате? По-романтичните натури биха заявили, че ако приложението действа на случаен принцип, то съдбата си знае работата.

 


Топ мобилните приложения за Свети Валентин

© Владо Георгиев, pcworld


Live Diamond Try On (iOS)

Ако планирате да зададете Големият Въпрос, но не сте сигурни в идеалния пръстен, то... точно така, познахте... има приложение за тази работа! Благодарение на Live Diamond Try On ще получите много и полезна информация за годежните и сватбените пръстени, диамантите, скъпоценните метали и т.н. Разбира се, най-важната функция е възможността виртуално да изпробвате пръстена (върху снимка на ръката на любимата) в различни стилове, цветове и форми. А когато направите своето решение, приложението, дори ще се опита да ви насочи към локалните бижутери.

 


DateEscape (iOS)

Всеки от нас е бил на среща, която е странна, неловка, несполучлива и общо взето толкова скучна, че човек започва да мисли всякакви варианти как да се измъкне по-бързо. Не го мислете повече, Date Escape идва на помощ! Приложението може по заявка да прави фалшиви обаждания към телефона ви, да праща SMS-и и MMS-и. Възможно е дори да запишете глас и когато получите фалшивото обаждане, ясно да се чува, че някой ви говори от другата страна. Хитро, а?Epicurious (Android, iOS)

Какво по-хубаво от домашно приготвена романтична вечеря? Epicurious е приложение готово да ви предложи над 30 хиляди рецепти разделени в категории, като десерти, коктейли, основни ястия, закуски, диетични ястия и прочее. Освен това, Epicurious служи и като списък за пазаруване, стига да си изберете желаната рецепта.Valentine’s Day Special (Android)

От идеи за подаръци и съвети за самотници, до уред за измерване на любовта и любовен хороскоп, това приложение е натъпкано с всичко, от което можете да имате нужда. Дори предлага романтична музика, заедно със списък от романтични филми, които да гледате с или без партньор.Топ мобилните приложения за Свети Валентин

© Владо Георгиев, pcworld


Valentine’s Day Greetings HD (Android)

Както подсказва името, следното приложение е най-бързият начин за изпращането на поздравителна картичка. Изображенията са висококачествени и ръчно подбрани, като изпращането става посредством имейл, SMS, Facebook, Twitter и редица други социални мрежи. Освен това е наличен таймер, който отмерва времето до следващия Свети Валентин.Топ мобилните приложения за Свети Валентин

© Владо Георгиев, pcworld


Hello Vino (Android, iOS)

Искате да впечатлите половинката с винените си познания? Точно така, и за това има приложение. Hello Vino има гигантска база данни от вина, ревюта и етикети, благодарение на което, можете да сканирате етикета в магазина и да получите полезна информация.Valentine’s Day Fun Facts (Android)

Нищо не е по-красноречиво от това, че сте сами и самотни от това да си свалите Valentine’s Day Fun Facts приложението. Но кой има нужда от романтика, когато разполагаш с безполезна тривиа? Освен това, веднъж след, като сте абсорбирали всички тези любопитни факти, със сигурност ще сте интересна хапка за противоположния пол.Топ мобилните приложения за Свети Валентин

© Владо Георгиев, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.