Apple и IBM са готови с първите MobileFirst приложения за iOS

Първите плодове от сътрудничеството на двете компании идват под формата на цяла гама мобилни бизнес приложения за iPhone и iPad, включваща специфични програми за анализ на данни и управление на процеси за няколко вертикални сегмента.

По-малко от половин година след като Apple и IBM обявиха плановете си за сътрудничество в областта на мобилните приложения за бизнеса, двете компании вече са готови да представят първата вълна такива продукти под формата на софтуер и облачни услуги. Според официалната информация, първите IBM MobileFirst решения за iOS ще бъдат достъпни за корпоративни клиенти в сферата на банковото дело, търговията, застраховането, финансовите услуги, телекомуникациите, правителствата и авиокомпаниите.

Създадени специално за iPhone и iPad, IBM MobileFirst приложенията за IOS се предоставят в сигурна среда с вградени възможности за анализ и са свързани с основните за компанията процеси. Според “голямата синя”, pриложенията могат да бъдат персонализирани за всяка организация и лесно приложени, управлявани и обновени чрез облачни услуги на IBM за iOS устройства. Подсигурена е защитата на данните, приложенията и устройството, на което се използват.


Apple и IBM са готови с първите MobileFirst приложения за iOS

© PCWorld България, pcworld

Този първи пакет от IBM MobileFirst решения за IOS е на разположение на компании от различни вертикални индустрии заедно с допълнителни приложения. Сред тях са инструменти за транспортната и авиационната индустрия (Plan Flight, Passenger +) , банковите и застрахователните компании (Advise & Grow, Trusted Advice, Retention), правителствата (Case Advice, Incident Aware), търговците на дребно (Sales Assist, Pick&Pack) и телекомуникациите (Expert Tech).

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.