Следващата глава на Windows 10 ще се е отвори на 21 януари

На планираното за 21 януари 2015 г. прес-мероприятие се очаква Microsoft да демонстрира нови функции, ориентирани към редовите потребители, да покаже още от особеностите на новия интерфейс Continuum, както и да сподели конкретни планове за пускането на смартфони и таблети под управлението на Windows 10.

Microsoft започна да разпраща на пресата покани за мероприятие, в рамките на което компанията ще оповести поредната порция подробности за своята следваща операционна система Windows 10. Ако се съди по данните на поканата, въпросният анонс ще се състои на 21 януари 2015 г., като събитието ще е в Редмънт, щат Вашингтон.

Както се вижда, основен лайтомтив е фразата “Windows 10: The next chapter”, която може да значи практически всичко. Това, което се очаква обаче, че Microsoft да демонстрира нови функции, ориентирани към редовите потребители, да покаже още от особеностите на новия интерфейс Continuum, както и да сподели конкретни планове за пускането на смартфони и таблети под управлението на Windows 10.

На въпросното мероприятие за пресата ще присъстват генералният изпълнтелен директор на Microsoft Сатя Надела (Satya Nadella), изпълнителеният вицепрезидент за операционните системи Тери Майерсън (Terry Myerson), шефът на Xbox подразделението Фил Спенсър (Phil Spencer) и Джо Белфиоре (Joe Belfiore), който в Microsoft отговаря за смартфоните, таблетите и РС техниката. Не се уточнавя кой точно ще говори, но фактът, че присъства тагава голяма част от висшия мениджмънт на Micriosoft, че в случая става въпрос за доста важно събитие.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.