Видео домофонът CLASSE 300X13E – елегантният избор

Гъвкава технология в BTicino в комбинация с предимствата на свързан домофон за повече функции
CLASSE 300X13E е новият свързан вътрешен видео панел, който комбинира съвременност и иновации благодарение на връзката между смартфон и вътрешния видео панел. Той е от серията "handsfree" вътрешни видео устройства с широк 7-инчов сензорен дисплей, който впечатлява с блестящ дизайн и стъклен ефект. Специалната форма на устройството със заоблени ъгли и метализиран корпус придава усещане за финес и ефирност, допълнено от разположени на лесно и достъпно място сензорни бутони с релефни линии за бърз и лесен достъп до основните функции.

Интегрираната Wi-Fi свързаност позволява връзка с вашия смартфон, давайки възможност за удобно управление. Устройството дава абсолютна свобода на потребителите да изпращат команди независимо къде са, както и да приемат и провеждат разговори, да отварят входната врата или вратата на гаража, както и да получават картина от свързана система видеонаблюдение и дори включване на пръскачките или осветлението в градината. CLASSE 300X13E се монтира лесно, и е удачно решение за всеки един модерен дом или офис.


Какво може да правите с CLASSE 300 X13E?

Може да управлявате различни функции чрез безплатно мобилно приложение за Android и iOS. Чрез софтуера можете да:
 • - Отговаряте без да ставате от дивана. Абсолютна свобода на движение у дома. Може да отговорите на позвъняването на вратата от всяка стая вкъщи.
  Можете да отговаряте на позвънявания дори когато не сте у дома, от всяка точка на света.
  - Да се обадите в къщи. Винаги сте във връзка с хората у дома. Смартфонът е свързващия терминал с вашия вътрешен видео панел.
  - Да отваряте вратата от смартфона. Прибирате се у дома и не откривате дистанционното? Няма проблем, отворете вратата чрез приложението. Всички врати, свързани към двупроводната видеодомофонна система могат да бъдат управлявани чрез смартфон.
  - Да видите какво става в къщи. Повече сигурност у дома. Чрез смартфона си може да активирате външните и вътрешни камери, свързани към видео домофонната система.
  - Да включите осветлението и да полеете градината. Дори и когато сте на ваканция може лесно и удобно да активирате системата за напояване и да включите осветлението директно от смартфона си. Времевите активатори свързани към двупроводната видеодомофонна система могат да бъдат управлявани чрез смартфон.

Видео домофонът CLASSE 300X13E – елегантният избор

CLASSE 300X13E не променя начина на инсталация

Благодарение на интегрираното Wi-Fi, Classe 300X13E не изисква работа по стената и следва същите правила на инсталиране като при "нормална" двупроводна система. Клиентът сам управлява конфигурирането на Wi-Fi мрежата и приложението лесно и интуитивно. Ако е необходимо може да се свърже директно с Legrand/Bticino като кликне върху бутон HELP в приложението.

Свързване само с няколко стъпки

След инсталиране на приложението се появяват 3 лесни стъпки, които ви направляват в осъществяването на връзката между смартфона и видеодомофона CLASSE 300X13E.
 1. 1) След активиране на Wi-Fi връзката, изберете мрежата, с която искате да свържете видео домофона.
  2) Въведете паролата за домашната Wi-Fi мрежа
  3) Когато натиснете бутон "Configure", приложението автоматично започва да търси Classe 300X13E и ще се свърже автоматично (самостоятелно конфигуриране)

Classe 300X13E е най-доброто налично решение за обновяване на вашия вътрешен видео панел на домофонната система.

При всички съществуващи двупроводни системи можете да актуализирате или замените вътрешния си аудио или видео панел с CLASSE 300X13E. Благодарение на интегрираното Wi-Fi дори нямате нужда от допълнително окабеляване.
още по темата

Legrand представи решения за умен дом Valena с Netatmo

Legrand представя своята серия продукти за свързан дом Valena Life/Allure и високия клас продукти на Netatmo
18.10.2019 / 10:01

Управление на дома с едно докосване

Системата MyHOME_Up на Bticino вече включва 7-инчов сензорен дисплей за управление на жилищната автоматизация
06.12.2018 / 05:04

Legrand Keor Multiplug 800VA - стилен и функционален UPS за дома

Привлекателен дизайн, безшумна работа и лесна употреба са сред основните плюсове на устройството
22.10.2018 / 04:04
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.