10 хай-тек подаръка за Свети Валентин

Хай-тек подарък за Свети Валентин може и да не звучи романтично, но може да е нещо различно, полезно и забавно...
Хай-тек подарък за Свети Валентин може и да не звучи романтично, но може да е нещо различно, полезно и забавно, особено спрямо тоталните клишета, като цветя, парфюм и балони с формата на сърце. В крайна сметка, именно технологиите ни държат свързани, независимо дали си пишете по Messenger и Viber, правите видеоразговори или използвате общи смартфон приложения.

Кутия за любовни съобщения – Lovebox
Подарете тази малка кутийка и започнете да я пълните с любовни съобщения. Това става като си свалите смартфон приложение и изпратите текст към кутията. Когато съобщението бъде получено, сърцето на кутията започва да се върти, докато любимата не я отвори.Шоколадови емоджита – Love Xpressions
Понякога едно емоджи е достатъчно, за да изрази 100 думи. А когато това е шоколадово любовно емоджи, тогава се получава същински интересен и оригинален подарък; при това, на доста приемлива цена.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


Сладкият телефон – Edible iPhone X
Вашата валентинка може да е влюбена в телефона си. Не се опитвайте да се състезавате; подарете шоколадов iPhone X. Проблемът е, че няма да има достъп до клетъчната мрежа и ще трябва лично да подарите и нашепнете любовните пожелания. В тази връзка, ако сте сръчни и можете да отделите малко време, опитайте се сами да направите шоколадов телефон.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


3D отпечатан пръстен – 365 Hearts Ring
Питате се с какво може да е по-различен един пръстен отпечатан на 3D принтер? С това, че някои 3D принтери могат да печатат в забележителен детайл. Пръстена от линка по-горе съдържа 365 (!) миниатюрни сърчица – по едно за всеки ден от годината. От сайта, можете сами да изберете дали да е сребро или злато, както и колко карата да е. На същия сайт, се намират и доста други откровено шантави форми на пръстени.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


Любовта е светлина – Liebestester
Как разбирате, че става въпрос за истинска любов? Доверете се на технологиите, те ще ви подскажат! Когато двамата държите сърцето и се целунете, светлината означава, че става въпрос за истинска любов. А, ако не светне... Е, ако трябва да сме честни, светещото сърце може дотолкова да познава и засича, колкото и класическата Magic 8 Ball, но пък е забавно. Кой знае, чрез Liebestester, може да откриете нова любов.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


8-битова роза – LEGO Seasonal: Red Rose
Истинските цветя са не просто клише, но и умират толкова бързо. За сметка на това, 8-те бита са вечни. Тази LEGO роза изглежда точно като 8-битова и както любовта ви, веднъж изградена, никога няма да умре.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


Споделяйте енергия – Dual Heart iPhone Charging Cable
Ако връзката ви страда от липса на захранване, този двоен Lightning кабел със сърце и в тематично червено, може да помогне. Чрез него ще можете едновременно да зареждате телефоните си, без да се карате излишно за това, кой повече има нужда от енергия.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


Бъдете неразделни – Long Distance Friendship Lamp
Купете чифт от тези лампи, задръжте едната за себе си, а другата подарете на любимия. Когато и двете лампи са свързани към Wi-Fi, докосването върху едната, веднага ще се отрази върху другата, независимо от разстоянието, което ги дели. Страхотен подарък, нали?


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


До луната и обратно – Interactive Moon Sculpture
Подарете и луната, и звездите! Интерактивната лунна скулптура оживява благодарение на AR приложение и наистина изглежда впечатляващо, благодарение на супер-детайлната изработка (комбинация между 3D печат и ръчен труд). Но ако сте готови съвсем да развържете кесията, подарете и личният планетариум, който използва AR, за да ви отведе на галактическо пътешествие.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин10 хай-тек подаръка за Свети Валентин


Чуйте сърцебиенето на любимия (дори когато не е при вас) – Pillow Talk
Дори да сте на хиляди километри един от друг, възможно е да чувате и усещате сърцебиенето на любимия, чрез Pillow Talk. Всеки получава умна гривна и малко спийкърче – вашата гривна се свързва с говорителя на другия и обратното.


10 хай-тек подаръка за Свети Валентин

още по темата

HP разширява своето OfficeJet Pro портфолио

Компанията представя Smart принтери, които помагат на малките фирми да пестят време
25.04.2019 / 11:44

Гейминг лечение на пост-февруарска депресия

Съвети към дамите как да се утешат, ако принцът си е отишъл заедно с трите дамаджани вино след 14-и февруари
26.02.2019 / 02:57

Онлайн запознанствата крият рискове

Може да останете с нещо повече от разбито сърце
14.02.2019 / 04:36

С Bluetooth вече ще можете да си намирате изгубени ключове

Точността на локацията е сведена до сантиметър
29.01.2019 / 02:44

Топ тенденциите от CES 2019

CES е не просто меката на всичко що е тех, но и служи като кристална топка за новите тенденции.
19.01.2019 / 11:27
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.