Абсолютната гаранция за лаптопи на Toshiba се разшири до 5 компонента

Програмата No Matter What Guarantee на Toshiba вече включва разширена тригодишна стандартна международна гаранция на лаптопа и защита през първата година от случайна повреда, кражба и загуба на данни, както и лиценз McAfee LiveSafe. Разширената гаранция ще се предлага до 31 март 2016 г. и е съвсем безплатна – достатъчна е регистрация в рамките на 14 дни от датата на покупка.

Ноутбук техниката на Toshiba със сигурност има различни предимства, но едно от най-големите безспорно е т.нар. абсолютна гаранция, с която компанията подчертава надеждността на своите мобилни компютри.  Става въпрос за фирмената програма No Matter What Guarantee (NMWG), която дава на клиентите на марката допълнително спокойствие в случай на непредвидени и нежелани събития с техния лаптоп. Тази програма се актуализира доста редовно, а последният ъпдейт е съвсем пресен – от днес.

Toshiba No Matter What Guarantee

Според официалната информация, обновената гаранция вече включва пет различни компонента – разширена тригодишна стандартна международна гаранция на лаптопа и защита през първата година от случайна повреда, кражба и загуба на данни (компанията предлага възстановяване), както и лиценз McAfee LiveSafe. Разширената гаранция ще се предлага от днес до 31 март 2016 г. и е съвсем безплатна – достатъчна е регистрация в рамките на 14 дни от датата на покупка на сайта на програмата. 

Toshiba No Matter What Guarantee

Програмата осигурява всеобхватна защита и се предлага за всички потребителски лаптопи на компанията от сериите Satellite, Qosmio, Chromebook и KIRA, в това число и хибридните устройства, подчертават още от компанията. Общите условия на NMWG и McAfee LiveSafe са налични за изтегляне на локализирания на български уеб сайт на Toshiba

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.