Не просто бърз: ремонт на мобилни джаджи Samsung само за час

Едночасови ремонти на мобилни устройства без допълнително заплащане ще предлага първият Център за бързи ремонти на Samsung в София. Ще се приемат както както гаранционни, така и извънгаранционни устройства на марката, като клиентите няма да плащат допълнително за експресните услуги.

Един от най-големите кошмари на силно привързаните към смартфоните или таблетите си хора сигурно е мисълта, че апаратът им може да се повреди и да ги остави без забавление, връзка към света или работен инструмент, точно когато най-много им трябва.

Е, ако апаратът е с марка Samsung, родните потребители (или поне тези, които живеят в и около София) могат да си спестят голяма част от притесненията, тъй като вече имат възможност да се възползват от наистина бърза услуга за ремонт на такива устройства – само в рамките на час.


Не просто бърз: ремонт на мобилни джаджи Samsung само за час

© PCWorld България, pcworld

Такива експресни услуги се предлагат в първия в София Samsung център за бързи ремонти в партньорство с „K и К Сервиз. В този център клиентите ще могат да получат сервизни услуги за своите мобилни устройства с тази марка за 1 час или в най-кратък срок за случаите, когато ремонтът изисква повече време.


Не просто бърз: ремонт на мобилни джаджи Samsung само за час

© PCWorld България, pcworld

Според българското подразделение на южнокорейския гигант, целта е максимален брой клиенти да бъдат обслужвани в рамките на 1 час. Всички ремонти, които налагат подмяна на части, които не са налични в момента, ще се забавят съответно с времето, необходимо за доставката на резервната част, но стремежът на компанията е това да става в рамките на един ден.

Новият сервизен център на Samsung разполага и с т.нар. „Experience” зона – място, в което клиентите могат да разгледат и тестват различни Samsung мобилни устройства, а също и аксесоари, които могат да закупят на място. В Experience зоната клиентите на Центъра могат също да изпият чаша кафе, докато наблюдават на екран как се извършва ремонта на тяхното устройство.


Не просто бърз: ремонт на мобилни джаджи Samsung само за час

© PCWorld България, pcworld

Според официалната информация, Samsung центъра за бързи ремонти в София ще приема всякакви мобилни устройства на марката – както гаранционни, така и извънгаранционни, като клиентите няма да дължат допълнително заплащане за експресните услуги.

За повече информация относно Samsung център за бързи ремонти компанията препоръчва посещение на нейния локализиран сайт или обаждане на нейния център за обслужване на клиенти на тел. 0800 11 131.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.