И Toshiba застава 100% зад надеждността на лаптопите си

“При повреда на лаптопа получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите”, обещават от Toshiba с новата си програма Reliability Guarantee.

Компютърните технологии и устройства се развиват бързо и стават все по-съвършени. А някои компании напоследък са убедени и че поне техните изделия стават все-по здрави. Здрави до степен, че при евентуална повреда освен ремонт вече ни предлагат и връщане на парите.

Точно това започва да прави компанията Toshiba, от българското подразделение на която ни информират за поредна промяна в гаранционната политика на марката. В случая японският производител започва да предлага безкомпромисна гаранция за надеждност, наречена Reliability Guarantee и обещаваща, че лаптопите на Toshiba няма да предадат своите потребители.

А обещанието на марката Toshiba е дословно такова: “Ако вашият лаптоп се развали в рамките на първата година от покупката*, вие ще получите безплатен ремонт от страна на Toshiba или оторизиран сервиз и тъй като сме уверени в надеждността на нашите продукти, ще възстановим обратно вашите пари”.

Според официалната информация от компанията, за да се възползвате от гаранцията за надеждност Reliability Guarantee е достатъчно да направите само три прости стъпки:

1) Закупувате отговарящ на условията лаптоп на Toshiba от изброените модели в таблицата на следната уеб страница

2) Регистрирате го за гаранцията за надеждност Reliability Guarantee в рамките на 30 дни от датата на покупка. Формулярът за регистрация може да бъде намерен на следната страница на Toshiba България.

3) В случай на възникнала неизправност с вашия лаптоп, използвате следния формуляр, за да получите безплатен ремонт И възстановяване на пълната сума за покупката.


И Toshiba застава 100% зад надеждността на лаптопите си

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.