ASUS гарантира „100% надеждност“ за лаптопите си у нас

ASUS стартира програма „100% надеждност“ за преносимите компютри на марката в България, която гарантира на потребителите поправка и пълно възстановяване на заплатената сума в случай, че ноутбукът им се повреди в рамките на 12 месеца от покупката.

Характеристиките не са единственият решаващ фактор при покупка на лаптоп – нерядко такъв са гаранционната политика и следпродажбеното обслужване. В ASUS очевидно са наясно с този факт, ако се съди от последния им анонс, касаещ именно гаранциите за лаптопите на марката. А днес компанията обяви нова програма, наречена „100% надеждност“ и гарантираща на потребителите поправка и пълно възстановяване на заплатената сума в случай, че ноутбукът им се повреди в рамките на 12 месеца от покупката.

Закупуването на лаптоп е значителна инвестиция, която следва да бъде защитена по подобаващ начин, коментират от ASUS,  които очевидно са уверени в качествата на своите ноутбуци, преминали сурови тестове за издръжливост. От компанията също подчертават специално съюзът “И” в своята програма. Т.е. ако избраният продукт се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, на потребителя ще бъде предложено пълно възстановяване на сумата в допълнение към нормалната процедура за безплатна поправка или замяна. 


ASUS гарантира „100% надеждност“ за лаптопите си у нас

© PCWorld България, pcworld

За да се възползват от програмата „100% надеждност“ на ASUS, потребителите трябва да регистрират закупения продукт онлайн. В случай на необходимост от ремонт, те ще могат да заявят пълното възстановяване на заплатената сума чрез сайта ASUS Portal.

В заключение остана само да уточним, че програмата е валидна за “избрани продукти” на ASUS, закупени от 16 февруари 2015 г. до 31 декември 2015 г., включително.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.