UTM решенията за сигурност на Cyberoam вече са достъпни в България

Специализираният в областта на комплексната компютърна защита производител Cyberoam обяви официално партньорството си с българската компания Хай Компютърс.
„Обърнахме се към доказали се специалисти в областта на информационната сигурност. Уверени сме, че с помощта на професионализма на хората от екипа и на надеждната им партньорска мрежа, Cyberoam скоро ще бъде лидер в решенията за информационна сигурност в България", коментира Хариш Чиб, вицепрезидент бизнес развитие в

Това, което прави продукта привлекателен и от пазарна гледна точка, е че функционалностите, до които имат достъп компании с над 1500 потребители сега са изцяло достъпни и за фирми с 15 - 20 компютъра. Така с минимална инвестиция вече и малките и средни фирми решават в дългосрочен план както проблемите на компютърната си сигурност, така и поддръжката, която нерядко е сериозно перо в бюджета им, подчертават още от Хай Компютърс.

Cyberoam UTM устройствата са достъпни в серии от CR15i до CR1500i, така че има решения и за малки фирми, и за големи компании, включително правителствени организации и образователни институции.


Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.