My Telenor с ежедневни коледни изненади през декември

Теленор предоставя ежедневни идеи за коледни подаръци, а също така различни предложения и отстъпки в приложението MyTelenor до края на годината. Всеки ден през декември клиентите на оператора могат да получават празнични изненади, както и идеи за празнични подаръци с отстъпки, които включват разнообразни продукти и услуги от партньори на компанията, включително детски играчки, потребителска техника, козметика, почистване на дома, услуги за автомобила и други.

Всеки ден между 2 и 31 декември 2019, всички частни и бизнес клиенти на Теленор на абонаментни и предплатени планове с включени мобилни услуги, с изключение на абонатите на план "Интернет по мярка", могат да кликнат на банера на кампанията в приложението и да разкрият изненадата за деня.

Всеки участник може да вземе изненадата за деня веднъж и да разгледа всички от дните досега, както и от кои партньори са предстоящите изненади. Участниците не могат да вземат изненадите от изминалите дни, нито да разкрият предварително тези за следващите дни. Вземането на изненадите не е задължаващо с покупка и участниците могат да изберат дали да ги използват впоследствие. Участието в кампанията е възможно през мрежата на Теленор, както и в роуминг.

Пълна информация за инициативата може да се разгледа на oфициалния сайт на Теленор.
още по темата

Vivacom подарява мобилен интернет за уикендите през декември

Клиентите на телекома могат да получат 5000 MB безплатен интернет
29.11.2019 / 01:43

Какво трябва да знаем преди манията Black Friday?

Как да разберете дали дадена оферта си струва? Кога започват промоциите?
24.11.2019 / 01:37
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.