За първи път Apple ще излъчва събитието си на живо в YouTube

Вече зрителите няма да са ограничени само до уебсайта на компанията или Twitter
Apple планира във вторник да излъчи на живо представянето на iPhone 11 в YouTube, пише The Verge. За първи път компанията ще предава на живо едно от своите събития в платформата на Googlе и се очаква с този ход значително да се увеличи броят на зрителите. Това е една от основните тенденции през последните години, като през 2018 Apple разшири достъпа до събитието и то можеше да се следи в реално време и в Twitter.

Потребителите на Windows 10 започнаха да получават достъп до излъчването през 2015, благодарение на браузъра Edge на Microsoft. Освен това миналата година компанията позволи на потребителите на Chrome и Firefox да следят на живо представянето на новите продукти на Apple, което преди беше възможно само за десктоп версиите на Safari и Edge.

Във вторник се очаква Apple да представи три нови iPhone модела. Самото събитие ще започне на 10 септември в 20.00 ч. българско време.
още по темата

Китайски хакери следят потребители на iPhone, Android и Windows

Екипът за сигурност на Google - Project Zero – разкри редица злонамерени интернет страници, които успяват да получат достъп до устройствата жертвите, без те да разбират
03.09.2019 / 04:35

Apple може би тества AR хедсет

Може би съвсем скоро ще видим AR технологията на Apple, за която отдавна има слухове
03.09.2019 / 10:43

Google открива сериозен пропуск в сигурността на iPhone

Злонамерени сайтове са можели да получат достъп до файлове, съобщения и данни за локацията
02.09.2019 / 11:37
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.