AOC представи нов ергономичен и елегантен 4K дисплей за професионалисти

Специалистът при дисплеите AOC обяви новото допълнение към моделната серия 90, насочено към професионалистите. 27-инчовият (68.6 см) U2790PQU предлага 4K резолюция (3840x2160 пиксела) и плътност от 163 ppi които дават резултат под формата на кристални изображения. ISP панелът на U2790PQU и 10—битовата дълбочина на цвета постигат 1,07 милиарда цвята и плавни цветови преходи. Сивият цвят на неговия корпус и 3-странния безрамков дизайн отличават този монитор на външен вид, а модерните му технически характеристики, включително настройващата се по височина ергономична стойка и функцията за намаляване на синята светлина, го правят отличен избор за професионалисти, търсещи решение от висок клас.

AOC U2790PQU

Ultra HD резолюцията или просто 4K (3840x2160 пиксела) бавно, но сигурно заменя 1080p (Full HD) и 1440p (Quad HD) стандартите. U2790PQU е монитор, който ще бъде оценен по достойнство от създателите на съдържание, видео редакторите, дигиталните артисти, но и от хората, които работят с електронни таблици и други наситени с информация приложения. Изключителната острота и живите детайли на 4K резолюцията заедно с точното цветово възпроизвеждане и 10-битовата дълбочина на цвета на IPS панела на U2790PQU са оптималния набор от характеристики, които се търсят в работата на споменатите категории професионалисти.

Всички монитори от серия 90 на AOC идват с уникален сребрист/стоманен цвят, който ги отличава от обичайните черни и сиви дисплеи, и U2790PQU следва тази тенденция. 27-инчовият (68.6 см) размер на панела в комбинация с почти безрамковия дизайн осигурява голяма площ за работа като същевременно се усеща компактен и пести място на бюрото. Той позволява и лесно създаване на конфигурации с повече от един монитор, които продължават да са предпочитания вариант за максимална продуктивност в модерните работни пространства.

Много професионалисти прекарват значително време пред своите дисплеи всеки ден и AOC има перфектното решение да направи това време възможно най-комфортно. Ергономичната стойка може да бъде настройвана по височина (до 130 мм), завъртана (-45°/+45°) и накланяна (-3,5°/+19,5°). За потребителите, които работят предимно с вертикално съдържание, режимът на обръщане на монитора предлага използване в портретен режим. Освен това, U2790PQU предлага Low Blue Light режим, който намалява високоенергийната синя светлина и допринася за поддържане на здравето на очите.

Съответствието с регулации като EnergyStar, EPEAT Silver и TCO 6 превръщат U2790PQU в модерен, енергийно ефективен монитор, подходящ за офиса на бъдещето.

Потребителите имат множество опции за свързване на U2790PQU, благодарение на един HDMI 2.0 порт, един HDMI 1.4 порт и DisplayPort 1.2, а за още повече удобство могат да използват 2-та порта на вградения USB 3.0 хъб. За възпроизвеждане на звук те могат да разчитат на вградените говорители с мощност по 2W или да използват изхода за слушалки.
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.