Spotify тества премиум абонамент за двама

Premium Duo дава възможност двама потребители да споделят общ акаунт за 12.49 евро на месец, но само ако живеят заедно
Компанията за стрийминг услуги Spotify ще изпробва въвеждането на абонамент за двама, с надеждата да ограничи споделянето на пароли, което е масова практика в момента. Premium Duo дава на потребителите възможност да споделят общ премиум акаунт с посочен от тях човек за 12.49 евро на месец.

Предложението на Spotify в този пакет включва някои уникални функционалности, включително Duo Mix - плейлист, съставен от песни, които харесвате вие и вашият партньор в акаунта, както и възможност да споделяте цялата си библиотека от запазена музика, и Duo Hub, която ви дава възможност да управлявате акаунтите и настройките си. Засега тестът е ограничен до няколко държави - Колумбия, Чили, Дания, Ирландия и Полша, като абонаментът е достъпен както за нови, така и за регистрирани потребители. Вторите запазват цялата си съхранена музика и плейлисти, когато преминават към премиум акаунта си.

Premium Duo е значително по-евтин от закупуването на два отделни премиум акаунта от по 9.99 евро на месец. Този план обаче има и някои минуси, като например факта, че трябва да живеете с някой, за да имате достъп до двойния акаунт. Това го прави идеален за съквартиранти и двойки, но не и за хора, които живеят сами.

"Пилотната инициатива за Premium Duo е част от ангажимента на Spotify за непрекъснато проучване на нови начини за подобряване на преживяването в платформата за премиум потребителите. Редовно провеждаме пилотни програми, за да подобрим потребителския си опит, което може да проправи пътя за по-големи промени в нашия продукт или просто да ни даде важна информация", коментира говорител на Spotify.
още по темата

Apple представи второ поколение на своите безжични слушалки AirPods

Продуктът вече поддържа безжично зареждане
21.03.2019 / 11:13

MWC 2019: LG представи първия си 5G смартфон

V50 ThinQ всъщност е V40 с добавен модем, което оставя някои съмнения относно ползите за потребителите
25.02.2019 / 12:13

MWC 2019: LG G8 ще използва дисплея като усилвател за аудио

Crystal Sound OLED е нова технология от LG, която трябва да допадне на аудиофилите
18.02.2019 / 11:47

Скоро ще можете да отключите автомобила си с лицево разпознаване

Apple публикува патент за мобилна биометрична автентикация
13.02.2019 / 12:22

Sony Xperia Ear Duo: Повече стил, по-малко звук

Xperia Ear Duo са жертва на философията дизайн и визия пред функционалност
13.02.2019 / 09:43
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.