Dropbox разширява опциите си за преглед на файлове

Ако получите ZIP или RAR файл в Gmail, можете да прегледате неговото съдържание, без да е необходимо да го сваляте. Подобна опция вече предлага и Dropbox за различни видове файлове. Сега можете да разглеждате ZIP и RAR формати, както и изображения, без да е необходимо да губите място за тях, ако съдържанието им не е полезно за вас.

Прегледът на PDF и PowerPoint файлове също е засегнат от промяната. Обновената странична лента ви позволява да отидете на конкретна страница или слайд, когато преглеждате тези файлове. Това е доста полезна функция, когато търсите нещо специфично и знаете на коя страница се намира. Освен това вече можете да преглеждате DWG файлове и да дадете обратна връзка дори без да имате инсталиран AutoCAD. Това може да спести на дизайнерите и техните клиенти много време и главоболия.

Възможността за преглеждане на EPUB файлове също е нова опция, което може да бъде полезно за авторите, издателите и агентите, които искат да споделят ръкописи и да ги съхраняват защитени с парола. Освен това в новия ъпдейт Dropbox добавя и функцията за преглед на MXF видео.

още по темата

Dropbox с нова опция при редактирането на видеа

Потребителите вече ще могат да оставят коментари в определени секунди от клиповете
25.01.2019 / 03:19

Приложението Gmail Offline ще изчезна след 3 декември

Вместо това ще можете да активирате новата офлайн опция
17.09.2018 / 04:29
Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.