Хардуерът на ASUS с нов дистрибутор у нас – Вали Компютърс

От началото на януари Вали Компютърс е официален дистрибутор на ASUS за България. Компанията вече е готова да предложи първото портфолио от продукти на марката.

Добрите цени и успешните продажби на дадена марка на трудния хардуерен пазар нерядко зависят от дистрибуторите, а в много случаи повече дистрибутори продават и по-добре. Изглеждат и в познатата ни компания ASUS, която от началото на месец януари вече си партнира и с родния дистрибутор Вали Компютърс.

Според информация от компанията, от началото на годината Вали Компютърс е със статут на официален дистрибутор на ASUS за България. Дистрибуторът ще предлага на нашия пазар пълното портфолио от продукти на тайванската марка, в това число дънни платки, видеокарти, звукови карти, външни и вътрешни оптични устройства, геймърска периферия, монитори и мрежови устройства.

„Партньорството с глобален лидер като ASUS затвърждава правилната посока, която Вали Компютърс ООД следва през последните няколко години и е страхотна новина за всички наши партньори“ , коментира Димитър Хинов, управител на Вали Компютърс.

Разбира се, новината не е лоша и за потребителите, които със сигурност също ще имат полза от разширеното представителство за продуктитe на ASUS в страната.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.