Вече няма нужда от акаунт: Skype може да се ползва и без регистрация

Достатъчно е да отидете на skype.com, да натиснете бутона „Започнете разговор“, да въведете някакво име и да изпратите получения линк на човека, с който искате да общувате. Единственото ограничение е, че сесията е с продължителност 24 часа.

Повече от година мина, откакто Microsoft обеща да направи своята комуникационна програма Skype достъпна и без регистрация и ето, че най-после изптълни това свое обещание: иззползването на Skype вече не изисква от потребителите да си правят акаунт.

Вместо това, ако искат да общуват чрез уеб версията на приложението, достатъчно е те да отидат на skype.com, да натиснат бутона „Започнете разговор“, да въведета някакво име и да изпратият получения линк на човека или хората, с които искат да общуват.  Т.е. достъпни са не само разговори в стил диалог, но също и аудио/видео разговори в групи до 25 човека. А ако избраната форма на общуване е с текстови съобщения, то групата тук може да е до 300 човека.

Освен това, потребителите избрали да ползват Skype в браузър без регистрация могат също да обменят файлове и да изпращат картинки от своя комп‘търен екран, ползвайки функцията „screen sharing“.


Единственото ограничение при ползването на уеб Skype без регистрация е, че сесията е с продължителност 24 часа.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.