Магазините вече могат да ползват домейн имена в зоната „.store”

Такава домейн зона от високо ниво, създадена специално за магазини вече предлагат от СуперХостинг.БГ, където очакват ръстът на електронната търговия да позиционира домейните „.store” сред предпочитаните нови Интернет имена в бъдеще

За всеки тип бизнес винаги е полезно да разполага с лесно разпознаваем домейн, който да го открои на фона на останалите сайтове още с първия поглед към интернет адреса. Това е още по-важно за електронните магазини, които със сигурност биха оценили наличието на подобен специфичен домейн.  Точно такъв започва да предлага родната хостинг компания СуперХостинг.БГ, която съобщава за пускането на домейн зона от високо ниво, създадена специално за магазини. Тя се нарича „.store” и първоначалната регистрация на такива домейни в момента е на промоционална цена от 29.75 лв. Името е подходящо както за физически търговски обекти, така и за онлайн магазини. То е част от тенденцията за създаване на стотици нови домейн имена в различни сегменти и обществени сфери, включително „.rocks”, „.social”, „.space” и много други, които се появиха през последните месеци.

Домейн зоната „.store” може да бъде използвана както от големи търговски вериги, така и от малки бизнеси в сферата на продажбите, отбелязват още от СуперХостинг.БГ. Тя може лесно да се комбинира със съответната ниша, в която оперира търговецът – технологични продукти, дрехи, книги, мебели, подаръци и др., както и с името на фирмата. Освен това имената от тази зона могат да бъдат използвани и за дейности, свързани със съхранение на данни и широк спектър от други бизнеси.

Според хостинг оператора, днес бързото развитие на онлайн търговията прави домейните „.store” особено актуални и интересът към новата домейн зона вече е на лице. В СуперХостинг.БГ очакват ръстът на електронната търговия да ги сложи сред най-предпочитаните нови инетрнет имена в бъдеще.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.