Dropbox Paper – още една алтернатива за съвместна работа по задачи

Dropbox Paper предоставя възможност за създаване на форматируеми списъци със задачи, за добавяне на файлове, таблици, препратки, изображения и видео от Dropbox, Google, Youtube, за коментиране на документи и, разбира се, за съвместна работа по тях заедно с други хора.

Като се имат предвид спецификите на голяма част от днешния модерен бизнес и фактът, че всичко е “в облака”, необходимостта от възможности за съвместна работа по задачи и документи е повече от очевидна. Разбира се, на разположение са и доста на брой и различни уеб базирани услуги, които я удовлетворяват. А броят им и продължава да расте. Най-пресният принос в тази сфера идва от компанията Dropbox, която пуска бета-версия именно на такава услуга, наречена Paper.

Компанията препоръчва въпросната услуга като мултифункционален инструмент за съвместна работа по документи, а по същество Paper е продължение на приложението за бележки Notes. Иначе Dropbox Paper предоставя възможност за създаване на форматируеми списъци със задачи, за добавяне на файлове, таблици, препратки, изображения и видео от Dropbox, Google, Youtube, за коментиране на документи и, разбира се, за съвместна работа по тях заедно с други хора.


Dropbox Paper – още една алтернатива за съвместна работа по задачи

© PCWorld България, pcworld

(GIF анимацията се задейства с клик върху изображението)

Новата услуга Dropbox Paper е достъпна посредством мобилни приложения за Android и iOS, а на РС с нея може да се работи посредством уеб-интерфейс.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.