Известни са първите носители на аутсорсинг наградите на БАА

Българската аутсорсинг асоциация отличи 15-те най-добри компании и организации в сектора на изнесените услуги в първите годишни награди на индустрията. Ето кои са имената на отличените.

Аутсорсингът има всички шансове да се превърне в гордостта на ИТ индустрията у нас, ако се съди от две съвсем скорошни събития, свързани с тази бизнес практика от последните дни. А след като на третата национална аутсорсинг конференция стана ясно, че нашата страна е аутсорсинг дестинация номер едно в Европа и 3-та в света, станаха известни и носителите на наградите в първото издание на Bulgarian Outsourcing Excellence Awards, също организирано от Българската аутсорсинг асоциация. На официална церемония вчера вечерта БАА връчи общо 15 награди, с които отличи  успеха, бизнес развитието и лидерството в 6 ключови категории за сектора – 4 основни за индустрията и 2, обединяващи усилията на свързани бизнеси, местни власти и университети. Ето и кои са победителите:

 Bulgarian Outsourcing Excellence Awards

Аутсорсинг компания на годината в първото издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация става A Data Pro. При оспорвана конкуренция второто място си разделят Sofica Group и Telus International, а Scale Focus e компанията, която завоюва третото място в най-тежката категория.

Иновативна компания на годината е Concentrix. Фирмата печели и втора награда в категорията заедно с InterConsult Bulgaria. Третата награда е за C3i Healthcare Connections.

Аутсорсинг работодател на годината е отново A Data Pro,  второто място е за Telus International, а третото за Scale Focus.

Център за споделени на услуги на годината на първото издание на българските награди на аутсорсинг индустрията стана Unify.

Специално внимание БАА отделя на един основните фактори за стабилността и напредъка в индустрията – качествените и съобразени с изискванията на сектора бизнес сгради. В тази категория решението е взето чрез избор между членовете на асоциацията, които гласуваха носител на отличието „Аутсорсинг бизнес сграда на годината“ за European Trade Center.

„Аутсорсинг град на годината“, чиято цел е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университет за създаването и развитието на най-добри условия за растеж на сектора в конкретния град се присъжда на Пловдив. Българската аутсорсинг асоциация присъди и една специална награда в тази категория за Бургас – „Град с най-голям потенциал за аутсорсинг растеж“.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.