И Поликомп вече предлага у нас мониторите на Philips и AOC

Местният дистрибутор Поликомп вече предлага у нас пълната гама от мониторни модели на марките Philips и AOC. Българската компания ще помага за осигуряването на най-голям пазарен дял на мониторите Philips и AOC в страната.

Успехът на всеки продукт на пазара до голяма степен зависи и от усилията на търговския партньор, който го предлага. С това очевидно са наясно и в компанията MMD, лицензния партньор за монитори Philips и AOC, които са подписали договор с един от водещите ИТ дистрибутори у нас – Поликомп. Съгласно клаузите на това споразумение, пълната гама монитори от двете марки вече се предлагат на родния пазар от българската компания.

Отличното представяне на пазара на мониторите Philips и AOC ги прави желано допълнение в продуктовото портфолио на Поликомп, гласи официалната информация. Чрез предлагането на дисплеите от тези марки дистрибуторът ще осигури на клиентите широка гама от решения за всякакви потребности – от висок клас професионални монитори с 4K резолюция до дизайнерски продукти за домашни потребители и геймърски модели с оптимизирани характеристики.


И Поликомп вече предлага у нас мониторите на Philips и AOC

© PCWorld България, pcworld

„Целта ние е да постигнем най-голям пазарен дял на мониторите Philips и AOC в България.“, отбелязва Мартин Лечев, мениджър продажби в MMD за България, Македония и Албания. „Новите договорни отношения с водещия ИТ дистрибутор Поликомп ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой професионални потребители и корпоративни клиенти. Мониторите Philips и AOC се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции, така че търсенето се увеличава“, коментира още специалистът.

Мониторите на Philips и AOC вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани от дилърите на компанията.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.