Как един български стартъп може да стане световен софтуерен лидер?

Тази истинска история ще разкажат лично съоснователите на Telerik, a Progress company, които ще гостуват на 10 ноември на събитието за стартиращи предприемачи SIStory.

Пътят от състоянието на стартиращ бизнес до това на световен лидер със сигурност не е лесен. Мнозина обаче са го извървели, а сред тях има и български компании. Най-хубавото е, че те са готови да споделят своя опит, така че Пътят да стане малко по-лесен за другите, които имат амбициите да тръгнат по него. 

Това ще се случи съвсем скоро – на поредното събитие за стартиращи предприемачи SIStory на националната предприемаческа организация Start It Smart. Ноемврийското издание на поредицата от срещи с успели личности ще се проведе на 10-ти ноември от 19 ч. в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и този път то ще представи съоснователите на Telerik, a Progress company - Васил Терзиев и Светозар Георгиев.

В ноемврийското SIStory основателите на Telerik, a Progress company ще разкажат как един български стартъп се превърна в световен лидер на софтуерния пазар, какъв за тях е бил процесът на интеграция след продажбата на компанията и какво следва оттук нататък.

 Събитието е част от инициативата UPVenture Week (02.11-08.11), по време на която ще се проведат предприемачески конференции, работни срещи, работилници, нетуъркинг и др.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.