Skype скоро ще може да се използва и без акаунт

Потребителите без регистрация в Skype ще могат да се включват в чат, във видео разговори и конферентни комуникации чрез клик на специален линк, който ще отварят в браузъра си и ще ползват уеб версията на приложението.

В днешно време вероятно повечето интернет потребители имат акаунт в Skype и най-вероятно общуват ежедневно през въпросното комуникационно приложение. Сигурно никак не са малко обаче и хората, които са забравили какви точно са регистрациите им или не искат да си правят такива за Skype, защото вече имат повече, октолкото могат да администрират. Е, за тези потребители има едно ново и много сериозно улеснение – за използването на приложението Skype скоро няма да е нужен акаунт.

Казано по-точно, потребителите без регистрация в Skype ще могат да се включват в чат (а също във видео разговори и дори конферентни комуникации) чрез клик на специален линк. Препратката се получавам непосредствено от Skype, a събеседникът без регистрация ще може да го отвори в своя браузър и да използва уеб версията на приложението.

Засега тази нова възможност е достъпна само за потребителите в САЩ и Великобритания, но само след няколко седмици тя би трябвало да се появи и в останалите страни по света. Ето как горе-долу ще изглежда това Skype общуване:

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.