Start It Smart пак започва да подготвя бизнес новатори

Започва четвъртият сезон на преакселераторът на Start It Smart, а екипите с новаторски бизнес идеи могат да кандидатстват до 20 септември.

Няма помощ, която да е излишна на начинаещия бизнес, особено, ако той все още е само идея. Дори в този случай обаче име реална възможност тази идея да бъде превъплътена на практика. Именно даването на такава възможност е задачата на т.нар. преакселераторска програма на националната предприемаческа организация Start It Smart, която започва да набира участници за четвъртия си сезон. Инициативата подготвя млади предприемачи за развитие на бизнеса им и привличане на рискови инвестиции. Сега тя отново е отворена за екипи с новаторски бизнес идеи, а желаещите да се включат, могат да кандидатстват до 20 септември, като попълнят съответната форма на сайта на преакселратора.

Припомняме, че преакселераторът на Start It Smart представлява интензивна 10 - седмична програма, предоставяща всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които предприемачите да се подготвят за влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Участващите стартъп екипи ще получат над 40 обучения от ментори във всички сфери на бизнеса, ново креативно споделено работно пространство, както и достъп до мрежа от инвеститори и партньори.

Целта на преакселераторската програма е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят бързо и лесно началните стъпки при създаване на стартъп, трупайки знания и опит чрез практика. Повече информация за програмата можете да намерите на нейния официален сайт.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.