Конференцията INDEED WE CAN на Microsoft ще е още по-голяма

Сред основните теми на тазгодишната октомврийска конференция на Microsoft България ще са най-новите корпоративни IT решения, последните иновации на Windows 10, облачните решения, най-новите инструменти за управление и внедряване. Тя ще се състои на 20-21 октомври.

След като през 2013 година Microsoft България въведе нов формат за своите технологични конференции, стартирайки събитията от серията INDEED компанията отчита растящ интерес към тях. Точно поради тази причина, тазгодишното издание, което ще бъде проведено през октомври, ще е с разширен формат. Според официалната информация, техническата конференция INDEED WE CAN ще се състои на 20-21 октомври 2015 година в кино Арена Младост и ще даде възможност за участие на над 1 000 любители и потребители на технологиите

Регистрацията за събитието вече е отворена на неговия официален сайт и най-нетърпеливите участници могат да се възползват от ранната регистрация до 15 септември, отбелязват още от българското подразделение на софтуерния гигант. Сред основните теми на конференцията ще са най-новите корпоративни IT решения, последните иновации на Windows 10, облачните решения, най-новите инструменти за управление и внедряване, както и всички технологични тенденции, които вече са на път да станат част от ежедневието ни.

Лекторите на INDEED WE CAN ще представят последните технологии в реална среда, демонстрирайки сценарии и проекти в три теми: INDEED WE CAN DO BUSINESS; INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE; INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE. В рамките на конференцията редица български и международно утвърдени експерти ще представят тенденциите в облачните услуги и Windows 10 и с практически упражнения, гласи още официалната информация.


Конференцията INDEED WE CAN на Microsoft ще е още по-голяма

© PCWorld България, pcworld

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.