Logi е новата търговска марка на обновената компания Logitech

Новото лого е само върхът на айсберга на най-значимата в историята на компанията Logitech трансформация на марката, която обхваща също дизайна на продуктите и самите продукти.

Едва ли има РС потребител, който да не познава или поне да не е чувал за Logitech – компанията, която е снабдила немалко компютри с клавиатури, мишки и различни периферни устройства. Дори хората, които смятат, че познават тази компания добре, обаче, ще трябва отново да се запознават с нея – днес от Logitech съобщават за най-значимата в историята на компанията трансформация на марката.

Logitech в този си вид изглежда остава в миналото ...

Оказва се, че без да го анонсира публично, компанията е работила по своето обновяване още от 2013 г. насам, преосмисляйки всички аспекти на своята дейност, включително иновационната част на своите продукти и техния дизайн. В продуктовите линии на компанията от последните години наистина вече могат да се видят някои външни прояви на тези промени, но сега Logitech ще се опита да вдъхне нов живот на своята марка и да подчертае нейната индивидуалност. Сред средствата за постигане на тази цел е и новата фирмена търговска марка Logi.


Logi е новата търговска марка на обновената компания Logitech

© PCWorld България, pcworld

Марката Logi ще се появи не само в нови, но и в някои традиционни продукти на компанията

В еволюцията си на технологична компания, Logitech ще залага изключително много и на дизайна, става ясно още от официалната информация от компанията. Това, според нея, се проявява в създаването на асортимент продукти, които излизат извън границите на компютърната периферия и обхващат устройства, доказващи своята полезност в ежедневието и работата ни.


Logi е новата търговска марка на обновената компания Logitech

© PCWorld България, pcworld

В това отношение марката ще отразява обновлението на бизнес идентичността си и посредством ново цветово оформление и усъвършенстване на логото си. Преведено на езика на продуктите това означава, че скоро можем да очакваме от компанията смели цветови и дизайнерски решения, които в скоро време ще бъдат отразени също на официалния сайт на Logitech, в социалните медии, в опаковките на нейните изделия и в магазините. От компанията обещават също изненади и интересни новини в нови продуктови категории.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.