Logitech периферия разширява асортимента на АСБИС България

От днес родният дистрибутор АСБИС България официално започва да доставя у нас пълната гама периферни устройства и аксесоари на Logitech.

От днес, 1 април 2015 г., ASBIS Enterprises официално започва дистрибуция на пълната гама периферни устройства и аксесоари на компанията Logitech в България, Румъния, Република Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Сърбия и Кипър, обявиха от родното подразделение на търговската компания.

„Успешното сътрудничество с Logitech започна още през миналата година на територията на Чешката република, Словакия и Унгария. Готови сме да предложим Logitech на клиентите си от още седем страни. Вярваме, че новото партньорство с глобален доставчик на периферия и аксесоари за компютри и таблети ще бъде от взаимна полза", коментира  Владимир Линкевич, Продуктов и маркетинг мениджър аксесоари в АСБИС.

Както сигурно знаете, Logitech е сред лидерите на световния пазар за компютърни аксесоари. Фирмата стартира през 1981 г., представяйки на пазара иновативни за времето си мишки, които правят връзката потребител – компютър много по-интуитивна.  Иновациите на Logitech обхващат голямо разнообразие от периферни устройства, но компанията поставя специален акцент върху продукти за компютърна навигация, мултимедийни развлечения, гейминг, музика и домашно забавление. Продуктовите линии включват клавиатури, мишки, микрофони, тонколони, слушалки, игрови контролери и уеб камери. Компанията е известна на пазара и с аксесоари за таблети, включително клавиатури и различни видове калъфи.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.