Start It Smart откри третия сезон на програмата си

Процедурата за кандидатстване е отворена за всички желаещи млади предприемачи, а одобрените участници ще преминат през интензивна програма за бизнес обучение и менторство.

Преакселераторската програма на Start It Smart започна да приема кандидатури за третия си сезон, обявиха официално от организацията, която припомня, че апликационната процедура е отворена за всички желаещи млади предприемачи. Одобрените участници ще преминат през уникалната за Балканския полуостров интензивна програма за обучение и менторство в сферата на стартирането на бизнес, разработката на продукт, развитието на клиентите, креативност, иновации и личностно развитие. Програмата е с продължителност 10 седмици и ще стартира на 16 февруари.

Start It Smart

 

Както и в предните издания на програмата, няма ограничения в идеите, с които екипите могат да кандидатстват. Целта на програмата е да се фокусира върху хората, които са готови на всичко, за да превърнат идеята си в успешен бизнес и не се страхуват да поемат необходимия риск. Всички желаещи могат да кандидатстват като попълнят оналйн базираната контактна форма. Крайният срок за кандидатстване е 31 януари.

До момента в предприемаческата програма на Start It Smart са взели участие общо 30 екипа от млади предприемачи, а над 60 ментора са им помогнали да реализират идеите си. Три стартъпа от портфолиото на програмата са номинирани за участие в годишния Demo Day, организиран от Startup Next в Сан Франциско през февруари. Други три стартъпа са получили финансиране от българския акселератор Eleven, а два са привлекли частни инвеститори.

Повече информация за проекта е достъпна на неговия официален сайт.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.