Нов онлайн магазин отвори врати в българския Интернет

Kaymu.bg е най-новатa платформа за електронна търговия на българския пазар, която стартира тук след успешно развитие в Азия, Африка и други части на Европа. Тя има офис в София и вече обслужва клиенти по телефон, имейл и с чат в реално време.

Нови електронни търговци инвестират в този сектор у нас в резултат на което стартира и нов онлайн магазин - Kaymu.bg.  Той е продукт на групата от интернет компании за електронна търговия Rocket Internet AG (“Рокет“), създаден съвместно с АIG („Aфрика интернет груп“) и фирмата Kaymu (“Кайму“), която оперира успешно на пазарите в Азия, Африка и други части на Европа. Всъщност освен у нас, вчера (25 ноември) Kaymu отвори виртуални врати за търговци и купувачи със свои сайтове също в Беларус, Хърватска, Словакия и Словения.

Според представителите на европейското подразделение на компанията, Kaymu e първата платформа, която ще обслужва широк дял от европейския пазар със съдържание, създадено на местните езици. Това означава, че за първи път клиентите в България, Беларус, Хърватска, Словакия и Словения, ще могат да ползват онлайн платформа, създадена по модел на Ebay, която е фокусирана изцяло върху местните търговци и купувачи. Така според разработчиците се удовлетворяват нуждите на пазар, често подценяван от вече утвърдените интернет платформи за продажби.

Самата онлайн платформа за е-търговия Kaymu е създадена с идеята да свързва продавачи и купувачи само с един клик и да позволява на търговците да продават многообразие от стоки. Аосртиментът от продукти е доста голям и включва електроника, техника, книги, дрехи, модни асортименти и др.


Нов онлайн магазин отвори врати в българския Интернет

© PCWorld България, pcworld

Кaymu.bg има офис в София и вече обслужва клиенти по телефон, имейл и с чат в реално време. От компанията обещават характерните за марката “безупречно качество на обслужване и гладки транзакции”, улесняващи бързото и удобно пазаруване. Освен това, всеки потребител може да ползва правото си да върне закупен продукт в 14-дневен срок.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.