Онлайн магазин за всякакви бизнес услуги заработи у нас

Новият проект по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” ULTRA OFFICE ще подпомага родните бизнес потребители, като им предложи на едно място цялата гама от бизнес услуги, необходими за функционирането на една компания.

За пръв път в България стартира нов проект по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”, която има поте4нциал да подобри съществено услугите за родния бизнес. Проектът, наречен ULTRA OFFICE, се реализира от група компании, осъществяващи дейност в областта на предлагането на бизнес услуги. Дружества предлагащи счетоводни, правни, софтуерни и други услуги са обединени в предприятието Ултра Офис Клъстер ООД, което за подпомагане на своето развитие и идеи получи финансиране от ЕС по оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика „ 2007-2013, по операция „Подкрепа за развитието на клъстерите в България“.


В рамките на този проект е изграден портал във вид на онлайн магазин, предназначен изключително за бизнес потребители. Основната му цел е да им предложи цялата гама от бизнес услуги, необходими за функционирането на една компания, при това на ясна цена, с ясни характеристики и при ясни правила за закупуване. Обединението на множество административни продукти (услуги) в една платформа, прави сайта единствен по рода си в България, отбелязват разработчиците.
B2B порталът предлага услуги в 16 основни категории, като всяка от тях има поне по 5 подраздела:
1.Счетоводство и одитиране; 2.Право; 3.Връзки с обществеността; 4.Охрана и сигурност; 5.Проекти и стандарти; 6.Информационни технологии; 7.Осигуряване и застраховане; 8.Оценяване; 9.Трудови борси; 10.Архитектура и дизайн; 11.Посредници за имоти; 12.Преводи; 13.Обучение; 14.Транспорт и логистика; 15.Възможности за франчайзинг и 16.Други

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.