В Индия Xiaomi продаде 40 хил. телефона Redmi 1S за 4 секунди

Изглежда китайската компания не е в състояние да се справи с търсенето на своите телефони в Индия. Това води до оплаквания в социалната мрежа Facebook относно количеството на устройствата

Китайската компания Xiaomi набира все по-голямо популярност със своите смартфони. С последния продукт Redmi 1S производителят постигна невероятен успех. Xiaomi продаде 40 хиляди смартфона, но по-интересният факт е, че това се случ за 4 секунди.

Интересът към Redmi 1S e бил толкова голям, че хиляди клиенти не са успели да поръчат продукта, защото са свършили бройки. Ответната реакция не закъсня и хиляди индийци споделиха недоволството си в социалната мрежа Facebook. Говорители от Xiaomi побързаха да успокоят бъдещите си клиенти, че в следващите няколко дни смартфонът Redmi 1S ще бъде в наличност по магазините.

Около 250000 души чакат да поръчат Redmi 1S, заради ниската цена и добрите характеристики на устройството. Смартфонът е захранван от  Qualcomm Snapdragon 400 процесор с честота 1.6 GHz. Разполага с 4.7-инчов дисплей с разделителна способност 1280х720 пиксела, 8-мегапикселова камери и 8GB вградена памет.

Redmi 1S се продава и в Хонг Конг, Малайзия, Сингапур, Тайван, а от 4 септември и във Филипините и Индонезия.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.