Вали ще доставя у нас решенията за печат на марката DEVELOP

Вали Компютърс и Konica Minolta България сключиха договор за стратегическото си партньорство в България, в резултат на което лазерните принтери, МФУ и софтуерни решения за работа с документи DEVELOP получават по-добро представяне в страната.

От месец май тази година Вали Компютърс е официален партньор на Konica Minolta, който ще предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни продукти за работа с документи с марката DEVELOP, съобщават от българското търговско представителство на производителя на решения за печат. Според официалната информация, двете компании имат обща визия и съвместни планове за активно сътрудничество. Продуктите и решенията DEVELOP ще достигат до бизнес потребителите и публичния сектор през търговските офиси на Вали Компютърс в цялата страна и чрез развитата им дилърска мрежа. Фокусът ще бъде върху продукти и решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Основните цели са оптимизиране и контролиране на разходите за печат на документи, повишаване на ефективността и добавяне на нова функционалност в работната среда на клиентите, отбелязват от Konica Minolta.

„Част от причините да изберем Вали Компютърс за наш партньор е тяхното лидерско присъствие на пазара и гаранцията за качество на обслужване на клиентите, които им дават сертификатите ISO: 9001:2008 и ISO 27001:2005. Стратегическото ни партньорство ще помогне да предложим иновативни решения на Българския пазар и с това ще допринесе за допълнително развитие и пазарно позициониране на маркaта DEVELOP в България“, коментира Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен Директор на Konica Minolta Business Solutions България.

“Партньорството ни с DEVELOP допълва портфолиото на Вали Компютърс с широка линия от устройства за печат, копиране, сканиране, дистрибуция и управление на документи. DEVELOP е марка на Konica Minolta – пазарен лидер в офисните и производствени дигитални печатни устройства, което от своя страна гарантира качеството на продуктите. Ефикасните софтуерни решения за работа с документи добавят стойност към хардуерните продукти и несъмнено ще донесат редица ползи на нашите клиенти.”, добавя Снежана Хинова, Търговски Директор – Вали Компютърс.

Twitter icon Facebook icon
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.